Grundkurs i Hatha Flow

Nästa kursstart: Onsdag 20 mars 19:15-20:30

8 tillfällen (kursuppehåll 24 april) - 1100kr

Kursinnehåll:


Vill du lära dig en dynamisk, flödande yogaform där vi fokuserar på att stärka upp kroppen, öka smidigheten & komma in i ett skönt och välgörande flow? Gillar du fysisk träning men önskar förbättra rörligheten och närvaron? Är du helt nybörjare eller har gått på fysisk yoga ett tag (t ex på gym) och önskar lära dig grunderna på ett metodiskt sätt samtidigt som du vill förbättra andningstekniken och lära dig mer om yoga? Då kan denna grundkurs i Hatha Flow vara just rätt för dig.

Vi kommer träffas under 8 tillfällen i vår och går igenom de flesta baspositioner samt övar på att hitta ett skönt & meditativt flöde på mattan. Tillfällena bygger på varandra med mycket repetition av kursinnehållet. Om du aldrig tidigare utövat yoga så förvänta dig att det tar ett par tillfällen att verkligen “komma in” i praktiken.

Denna kursen förutsätter att du kan stå på alla fyra (med knän och händer i mattan) samt att du är van att vara fysiskt aktiv. Om du har specifika skador, vänligen mejla iförväg så att vi kan se om den passar dina behov.

Frågor? Mejla victoria@inspiredyoga.se

Datum, tider & pris

8 tillfällen

Onsdagar: 19:15-20:30

Kursstart: 20 mars 2019 (kursuppehåll 24 april)

Pris: 1100kr

Anmälan

Anmälan: mejla victoria@inspiredyoga.se (anmälningsavgift: 250kr)

Drop-in för icke-nybörjare i mån av plats.