Inspired Yinyoga

Inspired Yinyoga fokuserar på rörligheten - leder, skelettet och bindväven - och att lösgöra djupgående spänningar i kroppen. Vi kombinerar denna träning med andnings- och meditationsövningar för att stilla sinnet, samt energilära (5-elements teori) för att skapa hållbarhet och varaktig hälsa.

Vi använder oss av diverse yoga props, såsom bolster, klossar, bollar och filtar för att stötta upp utsatta leder, samtidigt som vi vill försiktigt utmana stram/stel fascia (bindvävnad) och bygga om den s.k. plasticiteten. Tillsammans ger detta en mycket djupgående träning som har positiva “sidoeffekter” i vardagslivet. Passar alla - unga som gamla, stela som rörliga!

Erbjuds som hel kurs (drop-in på enstaka tillfällen i mån av plats):

  • Onsdagar 17:30-19:00 (kursstart 9 jan 2019 - 12 tillfällen)

  • Söndagar 17:30-19:00 (kursstart 27 jan 2019 - 10 tillfällen)


Varm Yin/Yang

Ett härligt yogapass - i uppvärmt rum - som kombinerar djupgående yinyoga med yangstyle yoga. Det bästa av två världar! Ökar din rörlighet och värmen ger en behaglig effekt i kroppen och gör dig smidigare. Vi stärker även successivt upp kroppen och jobbar med vår “core”. Andningen är central och hjälper till att fokusera sinnet samt aktivera “rest and digest” responsen.

Måndagar 18:30-19:45

Tisdagar 10:00-11:15


Varm Hatha Flow

Vi värmer upp rummet till en behaglig temperatur och flödar igenom varierande yogasekvenser men stannar även upp i olika positioner för att stärka upp och utmana. Varje pass leder till en s.k. “peak pose” som ger oss tillfälle att utforska våra gränser och möjligheter.

Detta är ett pass för dig som gillar lite mer fysiskt stärkande och utmanande yoga i värme och tycker om att svettas lite grann. Alla nivåer är välkomna och alternativ ges alltid till olika kroppar och förutsättningar.

Tisdagar 19:00-20:15


Yoga För Utmattade